ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT felsőoktatásban tanulók részére

Tájékoztatom, hogy a „Rinyamenti közösség az Emberekért” című, EFOP-1.5.3-16-2017-00059 azonosító számú projekt keretében a 2019/2020. tanév tavaszi félévére, a felsőoktatásban tanuló hallgatók részére meghirdetésre került az aktuális ösztöndíjpályázat. Az ösztöndíjra való jogosultságot a mellékelt pályázati felhívás tartalmazza. A felsőoktatásban tanulók részére szóló jelen ösztöndíj kiírás a projekt megvalósítási időtartama alatt az utolsó.

A felsőoktatási ösztöndíjra továbbra is az a térségben élő, nappali tagozatos hallgatók pályázhatnak, akik a pályázati felhívásban meghatározott hiányszakmák valamelyikének megszerzését biztosító felsőoktatási intézményben tanulnak alapképzés, osztatlan mesterképzés vagy mesterképzés keretében, az első alap diplomájuk vagy mester diplomájuk megszerzése érdekében, amely során felsőfokú végzettséget kapnak.

Pályázat benyújtásának határideje: 2020. január 31-én (pénteken) 7:30 órától
2020. március 2-án (hétfőn) 16:00 óráig.

Pályázat benyújtása: a konzorciumban részt vevő települési önkormányzatokhoz.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. március 31. A pályázati eljárás nyerteseivel a konzorciumvezető önkormányzat 2020. április 15. napjáig tanulmányi szerződést köt.

A felhívás innen letölthető!